Bank Account Details – Euros (Dutch)

Bankoverschrijving

Europe

Accountnaam: DOTERRA EUROPE LTD – GERMANY
IBAN: DE04501108006161620502
SWIFT: CHASDEFX

Adres Bank: J P MORGAN AG
TaunusTurm Taunustor 1
Frankfurt Am Main, 60310, Germany

Adres begunstigde: dōTERRA (Europe) Ltd.
Altius House, 1 North Fourth Street
Milton Keynes, MK9 1DG
United Kingdom

Germany

Accountnaam: DOTERRA EUROPE MARKETING GMBH
IBAN number: DE59512106004222324016
SWIFT/BIC: BNPADEFF

Adres begunstigde: Konrad-Zuse-Platz 4, 81829 Munchen

Adres Bank: Niederlassung Deutschland, Europa-Allee 12, 60327 Frankfurt am Main

Italy

Accountnaam: dōTERRA (Europe) LTD IT. Branch
IBAN number: IT24K0338001600000014852010
SWIFT/BIC: BOFAIT2X

Adres begunstigde: Via Bernardino Telesio n.2 – 20145 Milano

Adres Bank: Via Manzoni, 5 20121 Milan, Italy

United Kingdom

Accountnaam: doTERRA (EUROPE) LTD
IBAN number: GB97CHAS60924241311092
SWIFT/BIC: CHASGB2L

Adres begunstigde: doTERRA Europe LTD
Altius House, 1 North Fourth Street,
Milton Keynes, UK MK9 1DG

Adres Bank: 25 Bank Street
London, UK E14 5JP

COMMISSION PAYMENT REQUESTS

doTERRA Europe biedt momenteel twee opties om tegoed op je account te storten: Direct Storten en Bankoverschrijving. We werken eraan om Direct Storten in heel Europa beschikbaar te maken. Klik hier om te bekijken in welke landen je momenteel gebruik kunt maken van Direct Storten.

Indien Direct Storten nog niet beschikbaar is in het land waar jij woont, dienen alle uitbetalingsverzoeken die je doet verzonden te worden als bankoverschrijvingsverzoeken.

Direct Storten

Indien je je wilt aanmelden voor Direct Storten vul dan het Formulier voor Autorisatie Directe Storting in en stuur deze naar eudeposits@doterra.com. Met dit formulier kun je ervoor kiezen om al jouw verdiensten direct uit te laten betalen op de bankrekening van jouw keuze, of als een eenmalige betaling op een door jou gekozen moment.

Het uit te betalen bedrag dient minimaal €/£ 20 te zijn. Verdiensten van minder dan €/£ 20 worden op het account van het lid bijgeschreven als accountkrediet (AR Balance). Zodra je minimaal €/£ 20 in jouw AR hebt staan, kun je contact opnemen met onze financiële afdeling via eudeposits@doterra.com om het gewenste bedrag op jouw account te laten overschrijven.

Indien Direct Storten mogelijk is in het land waar jij woont, dien je het Formulier Autorisatie Directe Storting in te vullen om het tegoed van jouw account te storten op jouw rekening.

Bankoverschrijving

Het uit te betalen bedrag dient minimaal €/£20 te zijn. Verdiensten van minder dan €20 worden op het account van het lid bijgeschreven als accountkrediet (AR Balance). Zodra je minimaal €20 in jouw AR hebt staan, kun je contact opnemen met onze financiële afdeling via eufinanceteam@doterra.com om het gewenste bedrag op jouw account te laten overschrijven.

Indien je een verzoek tot uitbetaling van commissie doet, stuur dan de volgende informatie naar eufinanceteam@doterra.com:

  • Wellness Advocate naam en nummer
  • Code Bank
  • Accountnummer Bank
  • Naam en Adres Bank
  • Naam en Adres Begunstigde (dient hetzelfde te zijn als de naam van het account)

TDe bank waarnaar je de tegoeden wilt sturen, dient in hetzelfde land gevestigd te zijn als het land waarin je woont. Als je in Duitsland woont, kun je geen tegoeden laten overmaken naar een Zwitserse rekening.

Indien je nog een bestelling van vorige maand open hebt staan die betaald dient te worden via een bankoverschrijving, betaal deze dan alsjeblieft direct. Betalingen via bankoverschrijving nemen 2-5 werkdagen in beslag. Als je wilt dat jouw commissies correct worden bijgeschreven voor bestellingen van vorige maand, dan dienen we jouw betalingen niet later dan de 8e te ontvangen. Dit houdt in dat je jouw betaling niet later dan de 3e dient te verzenden. Indien we jouw betaling op de 8e niet binnen hebben, dan ontvang je geen commissies voor jouw bestellingen van vorige maand en wordt jouw bestelling verwijderd. Indien je al betaald hebt voor jouw bestelling maar deze nog niet verzonden is, neem dan voor de 8e contact met ons op via e-mail of telefonisch, zodat we problemen met jouw betaling op kunnen lossen.

Share Button