Bank Account Details – Euros (Română)

Transfer bancar

Europa

Denumire cont: DOTERRA EUROPE LTD – GERMANY
IBAN: DE04501108006161620502
SWIFT: CHASDEFX

Adresa băncii: J P MORGAN AG
TaunusTurm Taunustor 1
Frankfurt Am Main, 60310, Germany

Beneficiary address: dōTERRA (Europe) Ltd.
Altius House, 1 North Fourth Street
Milton Keynes, MK9 1DG
United Kingdom

Germania

Denumire cont: DOTERRA EUROPE MARKETING GMBH
IBAN number: DE59512106004222324016
SWIFT/BIC: BNPADEFF

Adresa beneficiarului: Konrad-Zuse-Platz 4, 81829 Munchen

Adresa băncii: Niederlassung Deutschland, Europa-Allee 12, 60327 Frankfurt am Main

Italia

Denumire cont: dōTERRA (Europe) LTD IT. Branch
IBAN number: IT24K0338001600000014852010
SWIFT/BIC: BOFAIT2X

Adresa beneficiarului: Via Bernardino Telesio n.2 – 20145 Milano

Adresa băncii: Via Manzoni, 5 20121 Milan, Italy

Marea Britanie

Denumire cont: doTERRA (EUROPE) LTD
IBAN number: GB97CHAS60924241311092
SWIFT/BIC: CHASGB2L

Adresa beneficiarului: doTERRA Europe LTD
Altius House, 1 North Fourth Street,
Milton Keynes, UK MK9 1DG

Adresa băncii: 25 Bank Street
London, UK E14 5JP

Cereri de plată a comisioanelor

doTERRA Europe asigură în prezent două opțiuni de alimentare a contului tău: prin depozit prin virament direct și transfer bancar. Depunem eforturi pentru a ne asigura că opțiunea de depozit prin virament direct este disponibilă în întreaga Europă. Pentru a vedea care sunt țările în care este disponibilă în prezent opțiunea de depozit prin virament direct, fă clic aici.

Dacă opțiunea de depozit prin virament direct nu este disponibilă în prezent în țara ta de reședință, toate solicitările de plată a comisionului trebuie trimise ca solicitări de transfer bancar.

Depozit direct

Dacă vrei să optezi pentru depozitul prin virament direct, completează formularul de autorizare pentru depozit direct și trimite-l la eudeposits@doterra.com. Cu acest formular vei avea opțiunea ca toate câștigurile tale să fie depuse automat în contul tău bancar preferat sau printr-o singură plată unică la un moment ales de tine.

Suma de plată trebuie să fie de minim 20 €/£, oricare câștiguri mai mici de 20 €/£ se vor adăuga contului membrului sub forma unui credit pe cont (sold încasări). După ce ai o sumă minimă de 20 €/£ în contul tău de încasări, poți contacta echipa noastră financiară la eudeposits@doterra.com pentru ca suma dorită să fie depusă în contul tău.

Dacă opțiunea de depozit direct este configurată pentru țara ta de reședință, trebuie să completezi formularul de autorizare pentru depozit direct pentru ca sumele încasate să fie depuse în contul tău.

Transfer bancar

Suma de plată trebuie să fie de minim 20 €/£. După ce ai o sumă minimă de 20 €/£ în contul tău de încasări, poți contacta echipa noastră financiară la eufinanceteam@doterra.com pentru ca suma dorită să fie depusă în contul tău.

Atunci când soliciți plata unui comision, trimite următoarele informații la eufinanceteam@doterra.com:

  • Numele și numărul de consultant
  • Codul băncii
  • Numărul contului bancar
  • Numele și adresa băncii
  • Numele și adresa beneficiarului (trebuie să fie același cu numele asociat contului)

Banca către care dorești să se transfere sumele trebuie să fie din țara în care locuiești. Dacă locuiești în Germania, nu poți solicita să ți se depună sumele încasate într-un cont din Elveția.

Dacă ai comenzi cu plata prin transfer bancar de luna trecută încă neachitate, te rugăm să faci plata imediat. Plățile prin transfer bancar se vor realiza într-un interval de 2–5 zile lucrătoare. Dacă vrei să îți fie calculate corect comisioanele pentru comenzile de luna trecută, trebuie să primim plata ta cel târziu pe data de 8. Aceasta înseamnă că trebuie să efectuezi plata cel târziu pe data de 3. Dacă nu primim plata până pe data de 8, nu vei primi comisioane pentru comanda de luna trecută și comanda va fi ștearsă. Dacă ai plătit deja comanda, dar aceasta nu a fost încă livrată, te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau telefon până pe data de 8, pentru a putea rezolva eventualele probleme cu plata.

Share Button