Bank Account Details – Euros (Română)

Transfer bancar

Denumire cont: DOTERRA EUROPE LTD EUR
Număr cont: 0041311092
IBAN: GB97CHAS60924241311092
SWIFTBIC: CHASGB2L
Denumirea băncii: JPMorgan Chase
Adresa băncii: 25 Bank Street, London E14 5JP

Cereri de plată a comisioanelor

doTERRA Europe asigură în prezent două opțiuni de alimentare a contului tău: prin depozit prin virament direct și transfer bancar. Depunem eforturi pentru a ne asigura că opțiunea de depozit prin virament direct este disponibilă în întreaga Europă. Pentru a vedea care sunt țările în care este disponibilă în prezent opțiunea de depozit prin virament direct, fă clic aici.

Dacă opțiunea de depozit prin virament direct nu este disponibilă în prezent în țara ta de reședință, toate solicitările de plată a comisionului trebuie trimise ca solicitări de transfer bancar.

Depozit direct

Dacă vrei să optezi pentru depozitul prin virament direct, completează formularul de autorizare pentru depozit direct și trimite-l la eudeposits@doterra.com. Cu acest formular vei avea opțiunea ca toate câștigurile tale să fie depuse automat în contul tău bancar preferat sau printr-o singură plată unică la un moment ales de tine.

Suma de plată trebuie să fie de minim 20 €/£, oricare câștiguri mai mici de 20 €/£ se vor adăuga contului membrului sub forma unui credit pe cont (sold încasări). După ce ai o sumă minimă de 20 €/£ în contul tău de încasări, poți contacta echipa noastră financiară la eudeposits@doterra.com pentru ca suma dorită să fie depusă în contul tău.

Dacă opțiunea de depozit direct este configurată pentru țara ta de reședință, trebuie să completezi formularul de autorizare pentru depozit direct pentru ca sumele încasate să fie depuse în contul tău.

Transfer bancar

Suma de plată trebuie să fie de minim 20 €/£. După ce ai o sumă minimă de 20 €/£ în contul tău de încasări, poți contacta echipa noastră financiară la eufinanceteam@doterra.com pentru ca suma dorită să fie depusă în contul tău.

Atunci când soliciți plata unui comision, trimite următoarele informații la eufinanceteam@doterra.com:

  • Numele și numărul de consultant
  • Codul băncii
  • Numărul contului bancar
  • Numele și adresa băncii
  • Numele și adresa beneficiarului (trebuie să fie același cu numele asociat contului)

Banca către care dorești să se transfere sumele trebuie să fie din țara în care locuiești. Dacă locuiești în Germania, nu poți solicita să ți se depună sumele încasate într-un cont din Elveția.

 

Share Button