dōTERRA Europe Convention 2020 – български
Elevate

Каним Ви да Elevate ума, тялото и душата си по време на нашата европейска конференция през 2020 г. Рим е дом на велики империи, вкусна храна и невероятна архитектура и затова е перфектното място да се насладите на възможностите и забавленията на нашата годишна конференция.

След консултации с главния медицински директор на dōTERRA д-р Ръсел Осгуторп и други правителствени и медицински източници и във връзка с последните препоръки от Световната здравна организация (СЗО) и Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) относно рисковете, свързани с коронавирус COVID-19, doTERRA взе трудното решение да отложи 2020 European Convention в Рим.

Както безсъмнено виждате по новините, мероприятията с голям брой хора представляват риск за здравето, особено за уязвими популации. Като компания, насърчаваща здраве и уелнес, наше приоритетно задължение е да насърчим безопасността и здравето на разширеното ни doTERRA семейство, както и по-широката общност, като спомогнем да предотвратим разпространяването на COVID-19. Отлагането на 2020 European Convention в Рим служи като превантивна мярка, която спазва неограничено развиващите се насоки на международните власти, с които се опитват да овладеят кризисната ситуация възможно най-добре.

Въпреки че сме разочаровани от тази промяна в плановете, считаме, че е наложително да се реагира за ограничаването на разпространението на вируса. Епидемията на COVID-19 е силно развиваща се ситуация, като обхватът се променя постоянно. Италианското правителство предприе извънредни мерки, за да спре разпространението на вируса. Convention в Рим е мащабно събитие, на което присъстват хора от цялата страна и от цял свят. Въпреки че се надяваме ситуацията да се подобри до май, поради предпазливост и грижа за семейството, екипите и общностите на doTERRA и от уважение към италианското правителство и техните усилия, отмяната на събитието е правилното решение.

Д-р Осгуторп продължава да препоръчва следните доказани процедури, за да помогне за справянето с всички проблеми и да намали предаването на респираторни вируси, включително COVID-19:

  • Освен ако става дума за медицинска помощ, останете си вкъщи, ако сте болни.
  • Покривайте с ръка лицето си с кърпичка, когато кашляте и кихате, след което изхвърлете кърпичката в коша.
  • Мийте често ръцете си със сапун и вода в продължение на поне 20 секунди. Ако нямате под ръка сапун и вода, можете да използвате гел за ръце на алкохолна основа с поне 60% алкохол – почистващ спрей dōTERRA On Guard™ съдържа 64% алкохол.
  • Избягвайте да докосвате очите, носа и устата си.
  • Почиствайте често повърхности и предмети, които биват често използвани.

Препоръчваме и да спазвате съветите за пътуване, публикувани от СЗО и CDC.

Някои авиолинии, хотели, Airbnb и други пътнически служби публикуваха политики за възстановяване на суми и отменяне на резервации заради COVID-19. Моля, прегледайте политиките, за да разберете как това ще се отрази на Вашата ситуация.

Д-р Осгуторп, в координация с изпълнителния екип, ще продължи да наблюдава ситуацията и ще съобщава съответната информация, когато е налична.

За да получите отговори на възникнали въпроси, моля, вижте нашите ЧЗВ по-долу.

Share Button