dōTERRA Europe Convention 2020 – Dansk
Elevate

 

Efter konsultation med dōTERRAs ledende medicinske chef Dr. Russell Osguthorpe og andre statslige og medicinske kilder og i lyset af nylige henstillinger fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) omkring risiciene ved COVID-19 Coronavirus, har doTERRA taget den vanskelige beslutning at udsætte 2020 European Convention i Rom.

Som du uden tvivl har set i nyhederne, kan store sammenkomster udgøre en sundhedsrisiko, især for sårbare befolkninger. Som et sundheds- og wellnessfirma er det vores største forpligtelse at opfordre til sikkerhed og velvære for vores udvidede doTERRA-familie såvel som det bredere samfund ved at hjælpe med at forhindre spredning af COVID-19. Udsættelsen af 2020 European Convention i Rom fungerer som en forebyggende foranstaltning, der følger den stadigt udviklende vejledning fra internationale myndigheder, der prøver deres bedste for at styre denne krise.

Selvom vi er skuffede over denne ændring af planer, mener vi, at det er bydende nødvendigt at være lydhør over for at begrænse spredningen af virussen. COVID-19-virussen spredes hurtigt, og situationen ændrer sig konstant. Den italienske regering har taget ekstraordinære foranstaltninger for at stoppe spredningen af virussen. Convention i Rom er en storstilet begivenhed, der tiltrækker folk fra hele landet og over hele kloden. Selvom vi håber, at situationen vil være forbedret i maj, er det rigtige tiltag at annullere begivenheden på grund af forsigtighed og sikkerhed for doTERRA-familien, teams samt samfundene og af respekt for den italienske regering og deres indsats.

Dr. Osguthorpe anbefaler endvidere følgende bevisbaserede procedurer for at hjælpe med at håndtere eventuelle bekymringer og mindske overførslen af åndedrætsvira, herunder COVID-19:

 

  • Bliv derhjemme, hvis du føler dig syg, undtagen for at få lægehjælp.
  • Dæk dine hoste og nys med en serviet og smid den i skraldespanden.
  • Vask dine hænder oftemed vand og sæbe i mindst 20 sekunder. Hvis vand og sæbe ikke er let tilgængelig, kan et alkoholbaseret håndrensningsmiddel, der indeholder mindst 60 % alkohol, bruges – dōTERRA On Guard™ Rengørende Spray indeholder 64 % alkohol.
  • Undgå at røre ved dine øjne, næse og mund.
  • Rengør hyppigt overflader og genstande, der ofte berøres.

 

Vi anbefaler også at overholde de rejseadviseringer, der er udstedt af WHO og CDC.

Nogle flyselskaber, hoteller, Airbnb og andre rejserelaterede tjenester har udstedt refusions- og afbestillingsregler i forbindelse med COVID-19. Gennemgå disse regler for at se, hvordan de vil påvirke din personlige situation.

Dr. Osguthorpe i samarbejde med det ledende team vil fortsætte med at overvåge situationen og vil kommunikere relevante oplysninger, når de bliver tilgængelige

Se vores ofte stillede spørgsmål nedenfor for at hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål.

Share Button