dōTERRA Europe Convention 2020 – Suomalainen
Elevate

 

keskusteltuaan dōTERRAn vastaavan lääkärin Dr. Russell Osguthorpen ja useiden hallinnon ja lääketieteen edustajien kanssa, ja tutustuttuaan Maailman terveysjärjestön (WHO) ja Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskusten (CDC) viimeisimpiin suosituksiin COVID-19 koronavirusriskien osalta, doTERRA on tehnyt vaikean päätöksen ja lykkää Roomassa järjestettäväksi aiottua vuoden 2020 European Conventionia.

Kuten olet epäilemättä uutisista kuullut, suuret tapahtumat voivat aiheuttaa terveysriskin erityisesti haavoittuville väestöryhmille. Terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvänä yrityksenä tärkein tehtävämme on edistää laajennetun doTERRA-perheemme turvallisuutta ja terveyttä, ja kantaa yhteiskunnallinen vastuumme auttamalla estämään COVID-19-viruksen leviäminen. Vuoden 2020 European Conventionin lykkääminen on ennaltaehkäisevä toimenpide, joka noudattaa kansainvälisten viranomaisten päivitettyä ohjeistusta heidän yrittäessä saada kriisi hallintaan.

Vaikka suunnitelmien muuttuminen on meille kova pettymys, uskomme, että nopea reagointi viruksen leviämisen torjumiseksi on välttämätöntä. COVID-19-epidemia leviää nopeasti ja tilanne elää koko ajan. Italian hallitus on ryhtynyt poikkeuksellisiin toimenpiteisiin viruksen leviämisen pysäyttämiseksi. Rooman Convention on suuri tapahtuma, joka houkuttelee osallistujia eri puolilta maata ja maailmaa. Vaikka toivomme, että tilanne on toukokuuhun mennessä parempi, tapahtuman peruminen on oikein doTERRA-perheen, tiimien ja yhteisöjen hyvinvoinnin takaamiseksi sekä Italian hallituksen ja sen ponnistelujen tukemiseksi.

Dr. Osguthorpe suosittelee edelleen seuraavia näyttöön perustuvia keinoja COVID-19:n ja muiden hengitystieinfektioita aiheuttavien virusten torjumiseksi ja leviämisen estämiseksi:

 

  • Jos olet sairas, pysy kotona. Hakeudu tarvittaessa lääkärin hoitoon.
  • Kun yskit tai aivastat, peitä nenä ja suu paperinenäliinalla, ja heitä liina sen jälkeen roskiin.
  • Pese käsiä useinsaippualla ja vedellä vähintään 20 sekunnin ajan. Jos saippuaa ja vettä ei ole helposti saatavilla, käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jonka alkoholipitoisuus on vähintään 60 % – dōTERRA On Guard™ Puhdistava suihke sisältää 64 % alkoholia.
  • Vältä silmien, nenän ja suun koskettamista.
  • Puhdista säännöllisesti pinnat ja esineet, joihin kosketaan paljon.

 

Suosittelemme myös noudattamaan WHO:n ja CDC:n matkustussuosituksia.

Jotkut lentoyhtiöt, hotellit, Airbnb ja muut matkailupalvelujen tarjoajat ovat päivittäneet hyvitys- ja peruutusehtojaan COVID-19:ään liittyen. Niihin tutustumalla näet, miten ne vaikuttavat omaan tilanteeseesi.

Dr. Osguthorpe jatkaa tilanteen seuraamista yhdessä johtoryhmän kanssa ja välittää lisätietoa sitä mukaan, kun sitä saadaan.

Alla olevasta Usein kysytyt kysymykset -osiosta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

 

 

Share Button