dōTERRA Europe Convention – Magyar
Elevate

A 2020-as Europe Convention alkalmából Önt is meghívjuk, hogy a találkozó „Elevate” mottójával élve szellemi, testi és lelki értelemben egyaránt felemelő élményben legyen része. A történelmi birodalmak, ínycsiklandó ételek és ámulatba ejtő építészeti alkotások otthonaként Róma tökéletes háttért biztosít, hogy megéljük az éves találkozónk kínálta lehetőségeket, és közben nagyszerűen szórakozzunk.

Továbbá:

  • Látogasson el a termékbemutatónkra, amely a dōTERRA esszenciális olajainak, keverékeinek és táplálékkiegészítőinek széles választékát vonultatja fel, valamint a legújabb termékek kipróbálására is lehetőséget kínál.
  • Vásárolja meg a Elevate Convention 2020 exkluzív termékcsomagot
  • Nézzen szét a dōTERRA termékbemutató üzletében, és találja meg a tökéletes szuvenírt. Szánjon erre elegendő időt, mivel az üzlet mérete kétszeresére nőtt a tavalyi évhez képest!
  • Tudjon meg mindent a dōTERRA Healing Hands™-ről
  • És még sok-sok egyéb vár felfedezésre…

A jegyek gyorsan fogynak, ezért azt javasoljuk, hogy mihamarabb biztosítson magának helyet.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jegyek árát euróban számítjuk fel. 
 

A konferenciára szóló jegyek visszaváltási határideje: március 1.
A konferenciára szóló jegyek átruházási határideje: május 1.
Ha bármilyen kérdése van, írjon a következő címre: europeconvention@doterra.com
Amennyiben Ön hallássérült, és ennélfogva tolmácsolásra lenne szüksége a konferencia idejére, kérjük, írjon nekünk a europeconvention@doterra.com címre.

 

Share Button