dōTERRA Europe Convention

dōTERRA Discover 2019 Europe Convention

Ne maradjon le a dōTERRA legnagyobb európai eseményéről! A Discover Europe Convention eseménynek a MESSE Düsseldorf ad otthont Németországban 2019. május 17–18-án.

Merítsen ihletet, és tanuljon különleges vendégelőadóinktól, akik ebben a két napban megosztják velünk a dōTERRA kapcsán felhalmozott tapasztalataikat és rajongásukat. Örömünkre szolgál továbbá, hogy bejelenthetjük, idén David Stirling, alapító igazgató, elnök és vezérigazgató, valamint Mark Wolfert, alapító igazgató és általános tanácsadó is részt vesz az eseményen.

Továbbá:

  • Látogasson el a termékbemutatónkra, amely a dōTERRA esszenciális olajainak, keverékeinek és táplálékkiegészítőinek széles választékát vonultatja fel, valamint a legújabb termékek kipróbálására is lehetőséget kínál.
  • Vásárolja meg a Discover Convention 2019 exkluzív termékcsomagot
  • Nézzen szét a dōTERRA termékbemutató üzletében, és találja meg a tökéletes szuvenírt. Szánjon erre elegendő időt, mivel az üzlet mérete kétszeresére nőtt a tavalyi évhez képest!
  • Tudjon meg mindent a dōTERRA Healing Hands™-ről
  • És még sok-sok egyéb vár felfedezésre…

A konferencia látogathatósága:

  • Május 17. (péntek): 10:00 – 16:00*
  • Május 18. (szombat): 9:00 – 15:00*

Egyórás ebédszünetet tartunk.

A jegyek gyorsan fogynak, ezért azt javasoljuk, hogy mihamarabb biztosítson magának helyet.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jegyek árát euróban számítjuk fel.
A konferencia az alábbi nyelveken is hallgatható lesz tolmácsok közreműködésével: holland, francia, német, magyar, olasz, portugál, szlovák, szlovén és spanyol. A lista még bővülhet, amennyiben egy konkrét nyelvre nagy kereslet mutatkozik. Jegye lefoglalásakor, kérjük, jelezze, milyen nyelven szeretné hallgatni a konferenciát.

 
 

A konferenciára szóló jegyek visszaváltási határideje: március 1.
A konferenciára szóló jegyek átruházási határideje: május 10.
Ha bármilyen kérdése van, írjon a következő címre: europeconvention@doterra.com
Amennyiben Ön hallássérült, és ennélfogva tolmácsolásra lenne szüksége a konferencia idejére, kérjük, írjon nekünk a europeconvention@doterra.com címre.

 

Share Button