dōTERRA Europe Convention – Magyar
Elevate

 

Dr. Russell Osguthorpe-al, a dōTERRA főorvosával folytott egyeztetésekre, és más kormányzati és orvosi forrásokra alapozva, valamint az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az amerikai Járványvédelmi Központ (CDC) legújabb ajánlásainak fényében a COVID-19 koronavírus kockázatait illetően, a dōTERRA meghozta a sajnálatos és nehéz döntést, miszerint elhalasztja a 2020 European Convention-t.

Ahogy kétségtelenül hallhatta a hírekben, a nagy összejövetelek egészségügyi kockázatot jelenthetnek, különösen a kiszolgáltatott helyzetben lévő lakosság számára. Egészségügyi és wellness vállalatként a legfontosabb kötelezettségünk, hogy bátorítsuk és ösztönözzük a kiterjesztett doTERRA családunk és a szélesebb közösség biztonságát és egészségét azáltal, hogy hozzájárulunk a COVID-19 terjedésének megakadályozásához. A Róma-i 2020 European Convention elhalasztása megelőző intézkedésként szolgál, a nemzetközi hatóságok folyamatosan fejlődő útmutatásait követi, amelyek mindent megtesznek a válság kezelésére.

Bár csalódottak vagyunk a terv ilyen változása miatt, úgy gondoljuk, hogy ezen intézkedések elengedhetetlenek a vírus terjedésének korlátozásában. A COVID-19 kitörése gyorsan és folyamatosan változó helyzet. Az olasz kormány rendkívüli intézkedéseket tett a vírus terjedésének megakadályozására. A római Convention egy nagyszabású esemény, amely az ország és az egész világ embereit bevonzza. Miközben reménykedünk, hogy májusra javul a helyzet, tudjuk, hogy a doTERRA család, a csapatok és közösségek óvása, valamint az Olasz kormány és az erőfeszítéseik tiszteletben tartása érdekében, az rendezvény elhalasztása a helyes döntés.

Dr. Osguthorpe továbbra is az alábbi, bizonyítékokon alapuló eljárásokat javasolja az esetleges aggályok kezelése és a légúti vírusok terjedésének csökkentése érdekében, beleértve a COVID-19-et is:

 

  • Ha beteg, maradjon otthon, kivéve az orvosi ellátást.
  • Fedje le köhögését és tüsszentését papírzsebkendővel, majd dobja a papírzsebkendőt a kukába.
  • Mosson kezet gyakran szappannal és vízzel, legalább 20 másodpercig. Ha nem áll rendelkezésre szappan és víz, akkor legalább 60% alkoholtartalmú kézi fertőtlenítőt lehet használni – a dōTERRA On Guard ™ tisztítókeverék 64% alkoholt tartalmaz.
  • Ne érintse meg a szemét, az orrát és a száját.
  • Rendszeresen tisztítsa a gyakran érintett felületeket és tárgyakat.

 

Szintén tanácsoljuk betartani a WHO and CDC által kiadott utazási javaslatokat.

Egyes légitársaságok, szállodák, Airbnb és más utazással kapcsolatos szolgáltatók kiadtak visszatérítési és törlési irányelveket a COVID-19-hez kapcsolódóan. Kérjük, olvassa át ezeket az irányelveket, hogy befolyásolja-e az Ön személyes helyzetét.

Dr. Osguthorpe az ügyvezető igazgatói csapattal eggyüttműködve, továbbra is nyomon követi a helyzetet, és közlik a releváns információkat, amint elérhetővé válnak.

Az esetleges kérdéseinek megválaszolásához olvassa el az alábbi GYIK-ot.

 

 

Share Button