dōTERRA Europe Convention 2020 – Norsk
Elevate

 

Etter å ha rådført oss med dōTERRAs helsesjef Russell Osguthorpe – og i lys av de siste anbefalingene fra Verdens helseorganisasjon (WHO) og USAs senter for sykdomskontroll og -forebygging (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) knyttet til risikoen ved koronaviruset, COVID-19 – har vi i doTERRA besluttet å utsette 2020 European Convention i Roma.

Som dere helt sikkert har fått med dere i nyhetene, kan store folkemengder utgjøre en helserisiko, særlig for sårbare grupper. Som helse- og velværeselskap er vi først og fremst opptatt av å ivareta sikkerheten og helsen til hele doTERRA-familien og storsamfunnet ved å bidra til å forebygge spredningen av COVID-19. En utsettelse av 2020 European Convention i Roma er et forebyggende tiltak i tråd med rådene til internasjonale myndigheter som gjør sitt beste for å kontrollere denne krisen.

Selv om vi er skuffet over å måtte endre planene våre, mener vi at det er svært viktig at vi bidrar til å begrense spredningen av viruset. COVID-19-utbruddet utvikler seg kontinuerlig, og landskapet er hele tiden i endring. De italienske myndighetene har iverksatt ekstraordinære tiltak for å stoppe spredningen av viruset. Rome Convention er et omfattende arrangement som trekker mennesker fra hele verden. Selv om vi håper at situasjonen har forbedret seg innen mai, er det eneste rette å gjøre å avlyse arrangementet – både for å ivareta doTERRAs medlemmer og team og av respekt for de italienske myndighetene og deres innsats.

Osguthorpe anbefaler alle å følge disse vitenskapelig baserte rådene for å redusere spredningen av luftveisvirus, inkludert COVID-19:

 

  • Hold deg hjemme når du er syk, unntatt når du har behov for legehjelp.
  • Host og nys i engangspapir, og kast deretter papiret i søppelet.
  • Vask hendene ofte med såpe og vann og i minst 20 sekunder. Hvis du ikke har såpe og vann for hånden, kan du også bruke en alkoholbasert håndrens med minst 60 % alkohol – dōTERRA On Guard™ Purifying Mist inneholder 64 % alkohol.
  • Ikke berør øyne, nese og munn.
  • Overflater og gjenstander som berøres ofte, må rengjøres hyppig.

 

Vi anbefaler også alle å følge reiserådene til WHO og CDC.

Enkelte flyselskaper, hoteller, Airbnb og andre reiselivstjenester har gitt ut retningslinjer for refusjon og kanselleringer knyttet til COVID-19. Gå gjennom disse retningslinjene og finn ut hva de betyr for deg.

Osguthorpe vil, i samråd med lederteamet, fortsette å overvåke situasjonen og videreformidle relevant informasjon etter hvert som den blir tilgjengelig.

Hvis du har spørsmål, kan du gå gjennom de vanlige spørsmålene nedenfor.

 

 

Share Button