dōTERRA Europe Convention

dōTERRA Discover 2019 Europe Convention

Avem plăcerea de a vă anunţa că evenimentul dōTERRA Discover 2019 Europe Convention va avea loc la MESSE Düsseldorf în perioada 17-18 mai. Avem planificat un program captivant, cu sesiuni educative şi pline de inspiraţie. Nu rataţi această ocazie!

Lasă-te inspirat și bucură-te de informațiile educative prezentate de invitații noștri speciali și alți vorbitori care își vor prezenta pasiunea și experiența lor cu dōTERRA, pe parcursul celor două zile. Ne bucurăm să te anunțăm că David Stirling, director executiv fondator, președinte și director general executiv, și Mark Wolfert, director executiv fondator și consilier general, vor participa la Discover Europe Convention din acest an!

Plus:

  • Vizitează secțiunea dedicată prezentării produselor cu o gamă variată de uleiuri esențiale, amestecuri și suplimente dōTERRA, precum și șansa de a testa cele mai recente produse.
  • Achiziționează pachetul exclusiv al Convenției Discover 2019
  • Vizitează magazinul de produse dōTERRA și găsește suvenirul perfect. Rezervă-ți suficient timp pentru că va fi de două ori mai mare decât anul trecut!
  • Află totul despre dōTERRA Healing Hands™
  • Și multe altele pe care le poți descoperi….

Programul convenției:

  • Vineri 17 mai: 10.00-16.00*
  • Sâmbătă 18 mai: 9.00-15.00*

Va exista o pauză de o oră pentru prânz.

Biletele se vând rapid așa că îți recomandăm să-ți rezervi locul cât mai curând posibil!Toate biletele vor trebui achitate în Euro
Vom avea traducători pentru următoarele limbi: olandeză, franceză, germană, maghiară, italiană, portugheză, slovacă, slovenă și spaniolă. Alte traduceri pot fi asigurate dacă există o cerere ridicată pentru o anumită limbă. Specificați limba pe care o solicitați în timpul înregistrării pentru un bilet.

 
 

Termenul limită pentru restituirea contravalorii biletelor la convenţie: 1 martie
Termenul limită pentru transferul biletelor la convenţie: 10 mai
Dacă aveţi întrebări vă rugăm să ne contactaţi la europeconvention@doterra.com
Dacă aveţi deficienţe auditive şi aveţi nevoie de servicii de interpretariat în limbajul mimico-gestual pentru convenţie, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la europeconvention@doterra.com

 

Share Button