dōTERRA Europe Convention – Slovenščina
Elevate

 

Po posvetovanju z generalnim direktorjem za zdravje v družbi dōTERRA, dr. Russellom Osguthorpom, drugimi vladnimi in zdravstvenimi viri ter glede na nedavna priporočila Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) ter centrov za nadzor in preprečevanje bolezni o tveganjih, povezanih s tveganjem koronavirusa COVID-19, smo v družbi doTERRA sprejeli težko odločitev in preložili 2020 European Convention v Rimu. /p>

Kot nedvomno že veste iz novic, lahko velika srečanja predstavljajo tveganje za zdravje, zlasti za ranljive skupine. Kot podjetje, ki skrbi za zdravje in dobro počutje, je naša glavna obveznost spodbujati varnost in zdravje tako naše širše družine doTERRA kot širše skupnosti, tako da preprečimo širjenje COVID-19. Preložitev 2020 European Convention v Rimu predstavlja preventivni ukrep, ki sledi nenehno razvijajočim se smernicam mednarodnih organov, ki se po najboljših močeh trudijo obvladati to krizo.

Čeprav smo razočarani nad to spremembo načrtov, menimo, da je odzivnost pri omejevanju širjenja dosega virusa nujna. Izbruh COVID-19 se hitro širi in okoliščine se nenehno spreminjajo. Italijanska vlada je sprejela izredne ukrepe za zaustavitev širjenja virusa. Convention v Rimu je obsežen dogodek, ki pritegne ljudi iz vse države in z vsega sveta. Upamo, da se bodo razmere do maja izboljšale, medtem pa je odločitev o odpovedi dogodka iz previdnosti in skrbi za družino, ekipe in skupnosti doTERRA, kakor tudi iz spoštovanja do italijanske vlade in njenih prizadevanj, pravilna.

Dr. Osguthorpe še naprej priporoča naslednje postopke, ki temeljijo na dokazih, za pomoč pri obvladovanju težav in omejevanju prenašanja respiratornih virusov, vključno s COVID-19:

 

  • ostanite doma, ko ste bolni, razen potrebujete zdravstveno oskrbo;
  • pri kašljanju in kihanju uporabite robček, ter ga vrzite v smeti;
  • roke si umivajte pogosto, in sicer z milom in vodo vsaj 20 sekund; če vam milo in voda nista na voljo, uporabite sredstva za razkuževanje rok z vsaj 60 odstotki alkohola – pršilo dōTERRA On Guard™ vsebuje 64 odstotkov alkohola;
  • ne dotikajte se oči, nosu in ust;
  • pogosto čistite površine in predmete, ki se jih dotikate.

 

Priporočamo tudi upoštevanje nasvetov za potovanja, ki so jih izdali Svetovna zdravstvena organizacija WHO in centri za nadzor in preprečevanje bolezni CDC.

Nekatere letalske družbe, hoteli, Airbnb in druge storitve, povezane s potovanji, so izdale pravilnike o vračilu vplačanih sredstev in odpovedih rezervacij v zvezi s COVID-19. Preberite te pravilnike, da izveste, kako bodo vplivali na vaše osebne okoliščine.

Dr. Osguthorpe bo v sodelovanju z izvršilno ekipo še naprej spremljal razmere in sporočil ustrezne informacije, ko bodo na voljo.

Za pomoč pri morebitnih vprašanjih si oglejte odgovore na pogosta vprašanja spodaj./p>

 

 

Share Button