dōTERRA Europe Convention

dōTERRA Discover 2019 Europe Convention

Ne zamudite največjega dōTERRA dogodka v Evropi! Ne zamudite Discover Europe Convention na sejmu MESSE Düsseldorf v Nemčiji med 17. in 18. majem 2019.

Naj vas navdihnejo in izobrazijo naši gostujoči predavatelji in umetniki, ki bodo z vami skozi dva dni delili svojo ljubezen in izkušnje z dōTERRO. Prav tako smo presrečni, da lahko oznanimo, da se bosta letošnje konvencije udeležila David Stirling, Executive ustanovitelj in direktor ter Mark Wolfert, Executive ustanovitelj in glavni svetovalec.

Plus:

  • Obiščite Predstavitev izdelkov, ki bo ponujala širok nabor dōTERRA eteričnih olj, mešanic in dopolnil, prav tako pa boste imeli priložnost da izkusite najnovejše izdelke.
  • Kupite Discover 2019 Exclusive Convention set
  • Brskajte po trgovini z izdelki z blagovno znamko dōTERRA in odkrijte popoln spominek. A za to si pustite dovolj časa, saj je enkrat večja od lanske!
  • Naučite se o dōTERRA Healing Hands™
  • Odkrijete pa lahko še veliko več …

Odpiralni čas konvencije:

  • Petek, 17. maj: 10.00-16.00*
  • Sobota 18. maj: 9.00-15.00*

Va exista o pauză de o oră pentru prânz.

Vstopnice pojenjajo zelo hitro, zato vam priporočamo, da si čim prej zagotovite svoje mesto.Upoštevajte, da bodo vse vstopnice zaračunane v evrih.
Na voljo bodo prevajalci za naslednje jezike: Nizozemščina, francoščina, nemščina, madžarščina, italijanščina, portugalščina, slovaščina, slovenščina in španščina. Ostali prevodi bodo morda na voljo, če bo za določen jezik veliko povpraševanja. Prosimo, da se med registracijo vstopnice prepričate ali ste navedli, kateri jezik potrebujete.

 
 

Rok za reklamacije vstopnic za konvencijo: 1. marec
Rok za prenos vstopnic za konvencijo: 10. maj
Za vsa vprašanja, prosimo kontaktirajte: europeconvention@doTERRA.com
Če imate poslabšan sluh in med konvencijo potrebujete tolmačenje, nam prosim pišite na europeconvention@dōTERRA.com.

 

Share Button