Представяне на говорителя

Една от наистина вдъхновяващите причини да присъствате на Discover Europe Convention е да разберете от първа ръка за въздействащия опит и знания на нашия панел от бележити медицински говорители. Те могат да Ви помогнат да развиете Вашата признателност и разбиране, докато споделят професионални истории за истинската сила на етеричните масла.

Dr. Brannick Riggs

Д-р. Браник Ригс е вицепрезидент на Клинични инициативи и президент на Медицинския консултативен съвет. Той е сертифициран от съвета личен лекар. По време на обучението си в медицински университет интересът му към комплементарната и алтернативната медицина нараства, когато започва да изучава тази сфера.

По време на забележителната си кариера, д-р. Ригс става член на Американската академия на личните лекари, медицински директор на медицинска практика, старчески дом и две хоспис групи. Показателно е, че той е получил наградата „Избор на пациента“ седем пъти.

Той е ръководен от страстта си за комбиниране на модерната медицина с етерични масла, правилно хранене и упражнения.

„За мен е чест да помогна в създаването на новата модерна клиника на dōTERRA, да продължа да практикувам медицина и да работя заедно с д-р. Дейвид Хил, с когото да обучаваме професионалисти в сферата на здравеопазването за това как да се грижат по-добре за пациентите си.“

Dr. Tamás Sebestény

Автобиографията на д-р Себестени е по-дълга, отколкото можете да си представите. Акупунктурата, неврологията, оралната хирургия и ортопедията са само част от многото области, в които работи и дава консултации д-р Себестени. Не трябва да пропускате тази фантастична научна презентация, включваща сканиране на мозъка и медицински прегледи. Тя наистина ще Ви остави безмълвни!

Dr. Robin Fawcett

Д-р. Фосет е родена в САЩ и е учила в университета Дюк, Северна Каролина. След като е завършва магистратура “История на медицината” в Лондонския университетски колец, тя се мести в Обединеното кралство като личен лекар. Като член на Британското общество за лайф стаил медицина, д-р. Фосет говори на публични събития, за да повиши осведомеността за важността на здравословния начин на живот и връзката ни с естествения свят. Д-р. Фосет е завладяващ разказвач и е била говорител на TEDx.

Като запален потребител на етерични масла, д-р. Фосет започва да търси алтернативи за по-естествен и освободен от химии дом, когато открива dōTERRA. От този момент нататък етеричните масла стават част от живота ѝ и променят начина, по който гледа на здравето и доброто физическо състояние.

Тя е запалена по употребата на интегративна медицина и как можем да използваме химията и лечебните свойства на растенията за да подобрим цялостното здраве. Тя продължава да използва продуктите на dōTERRA в много аспекти от живота ѝ, включително разпръскването на етерични масла по време на нейната медицинска практика. Д-р. Фосет използва маслата на dōTERRA заради тяхната чистота, стриктното тестване за качество и етичния начин на извличане.

 
 

Share Button