Ofte stillede spørgsmål – Sådan holder du dine kreditkortoplysninger sikre med dōTERRA

Hvorfor indføres disse ændringer?

Europa-Parlamentet og Den Europæiske Banktilsynsmyndighed har etableret nye love, der regulerer, hvordan onlinetransaktioner udføres. Denne lov kaldes direktivet om betalingstjenester, version 2 (PSD2) og træder i kraft den 31. december 2020.
PSD2 er en europæisk forordning for elektroniske betalingstjenester. Den har til hensigt at gøre betalinger mere sikre i Europa, og alle handlende skal følge de nye regler fra 31. december 2020. Derfor kan du se nogle opdateringer, når du gennemfører en transaktion med doTERRA.
Her er et link til et officielt websted for Den Europæiske Union, der beskriver ofte stillede spørgsmål i forbindelse med disse ændringer: https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/da/QANDA_19_5555

Hvordan vil det påvirke mig?

Når du foretager en transaktion, kan de oplysninger, du ser på skærmen ved opkrævning af en kreditkortbetaling, muligvis se lidt anderledes ud. For nogle transaktioner ser du muligvis et ekstra sikkerhedstrin, der kaldes for Strong Customer Authentication (SCA). Denne SCA anmodes af den bank, der har udstedt dit kort og ikke af doTERRA.

Hvilke typer godkendelse kan jeg forvente?

Der kan anmodes om SCA-trinet (Strong Customer Authentication) på en række forskellige måder, og vælges af den bank, der har udstedt dit kort. Der findes adskillige metoder, som banken kan bruge til at anmode om godkendelse. Den bank, der har udstedt kortet, bestemmer, hvilke sikkerhedstrin de bruger, og hvor ofte du bliver bedt om godkendelse. Eksempler omfatter, men er ikke begrænset til: at blive bedt om at indtaste en PIN-kode, en adgangskode, med fingeraftryksgenkendelse eller via sms-bekræftelse.

Hvordan kan jeg gøre denne proces lettere for mig fremover?

Du kan kontakte den bank, der har udstedt dit kort, og kontrollere, hvilken type Strong Customer Authentication (SCA) de bruger. De giver dig muligvis mulighed for at registrere dine oplysninger og aktivere denne funktion, hvis du ikke allerede har gjort det. Det betyder, at det er lettere at behandle transaktioner, fordi Strong Customer Authentication (SCA) allerede er konfigureret.
Den bank, der har udstedt dit kort, kan også give dig mulighed for at logge ind på din bank online og vælge en mulighed for at forhåndsgodkende udvalgte kunder, f.eks. doTERRA. Det er en sikker måde til at fortælle din bank, at du stoler på denne forhandler, og det kan betyde, at du støder på færre godkendelseskrav fremover.

Hvordan vil det påvirke andre konti, som jeg betaler for?

Som kreditkortholderen skal du gennemføre dette ekstra sikkerhedstrin, og ikke den doTERRA-kontoindehaver, der foretager købet. Vi kan ikke styre, hvilke transaktioner banken, der har udstedt dit kort, vil kontrollere, men hvis du vælger det, kan du som kortholderen forhåndsgodkende doTERRA, som forklaret i spørgsmålet ovenfor.

Vil dette påvirke min LRP-skabelon/ordre?

Du bør ikke se nogen påvirkning af dine eksisterende LRP-skabeloner eller ordrer. De bør behandles som normalt. Hvis du foretager en ændring i din LRP-skabelon, bliver du muligvis bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger igen eller godkende dine oplysninger. Hvis din LRP-ordre automatisk behandles, før du bliver bedt om at indtaste dine kortoplysninger igen, behandles din LRP-ordre stadig som normalt.

Hvad sker der, hvis jeg har gemt flere kreditkort på min konto?

Det kort, der er gemt i din eksisterende LRP-skabelon, vil stadig være tilgængeligt. Alle yderligere kort, der er gemt på din konto, skal føjes til din konto individuelt igen manuelt.

Share Button