doTERRA Europe Diamond Club – Înrolări

O înrolare calificată este orice înscriere nouă de WA sau WC, cu cel puțin 100 PV care apare ca urmare a unei eveniment în care un membrul Diamond Club participă personal la prezentare *. Noii înscriși trebuie să participe fizic la eveniment (webinarele, conferințe telefonice, întâlnirile prin Skype, GoToMeetings, Zoom, și altele asemănătoare NU GENEREAZA ÎNROLĂRI ELIGIBILE). Înscrierile trebuie să fie introduse online, de către membrii Clubului Diamond (prin Diamond Club Portal) în decurs de 3 zile lucrătoare de la data evenimentulu pentru a fi luate în calcul pentru punctajul lor. Evenimentele locale, unde un membru al Diamond CLubului participă personal la prezentare sunt, de asemenea, contabilizate pentru cerințele de înscriere. Este imperativ ca membrii Diamond Club să se întâlnească fizic (față în față) cu noul înscris, fără excepții.

Noii înrolati nu trebuie să fie “înscrisi” personal sau “sponsorizati” în cadrul downline-ului membrului Diamond Club, pentru a se considera eligibili pentru cerința lunară de înrolari (18 înscrieri).

Înregistrarea înrolarilor

  • Portalul Diamond Club
    Înrolarile eligibile trebuie să fie introduse prin intermediul portalului Diamond Club pentru a se califica pentru promoțiile Diamond Club și pentru ca înrolarea să conteze pentru cerința lunară minima de înrolări (18 înscrieri). Dacă înrolarea nu este introdusă prin portalul Diamond Club, atunci noul WA nu este eligibil pentru obținerea promoțiilor. Este responsabilitatea membrilor Diamond Club să se asigure că membrii echipei lor și gazdele evenimentului înțeleg că numai înscrierile de la evenimentele Club Diamond trebuie introduse prin portal de către membrul Diamond Club ȘI că înscrierile vor fi eligibile pentru promotiile DC numai dacă sunt introduse corect. Este responsabilitatea membrului Diamond Club de a efectua înrolările prin portalului Diamond Club. Nu instruiți membrii echipei cu privire la modul de înrolare prin portal; acest lucru provoacă confuzie și încurajează înșelăciunea.
  • Alte inrolari în echipă
    Ne așteptăm ca membrii Diamond Club să se asigure că fiecare persoană care participă la evenimentele lor, și dorește să se alăture echipei dōTERRA, este înscrisă sub persoana care le-a invitat la eveniment. Persoana care a lansat invitația poate să nu participe fizic la eveniment, și este posibil să nu se regăsească în downline-ul membrului Diamond Club, dar membrii Diamond Club sunt responsabili pentru a se asigura că înscrierile sunt plasate în echipa corectă și sub WA care a lansat invitația. Dacă se stabilește că un membru Diamond Club a convins pe cineva care a participat la eveniment să se înroleze sub altă persoana decât cea care a lansat invitația, acel membru Diamond Club va fi descalificat din Diamond Club și își va pierde ocazia de a-și termina angajamentul și de a primi beneficiile aferente. Menținerea integrității programului este esențială pentru succesul acestuia. Urmărirea (follow-up-ul) evenimentelor este esențială pentru succesul Clubului Diamond; totuși, atunci când este implicată o persoană dintr-o altă echipă, acest proces poate sa devină unul “cenusiu”. Dacă cineva participă la un eveniment Diamond Club organizat de o altă echipă și nu se înscrie la eveniment, este nevoie de follow-up; totuși, follow-up-ul trebuie efectuat de persoana care a lansat invitația la eveniment. Este responsabilitatea membrilor Diamond Club de a face follow-up cu persoana care a lansat invitația, ca să se asigure că înrolarea respectivei persoane se va face prin Portalul Diamond Club (astfel încât noul partener să primească promoția DC). Nu este indicat să se facă follow-up direct cu potențialul nou partener (WA/WC) dacă respectiva persoană face parte dintr-o altă echipă.

Promoțiile pentru înrolări

Ianuarie va fi singura luna de gratie, alocată în timpul Diamond Club, în care un participant ar putea face doar 10 înscrieri. Pentru a stimula persoanele participante la eveniment să se înscrie ca WA / WC, urmare a prezentării efectuate de membrul Diamond Club, dōTERRA oferă produse promoționale speciale. Fiecare membru al Clubului Diamond va trebui să înscrie potențialul WA / WC folosind portalul Diamond Club. Utilizarea acestui portal permite potențialului eligibil, nou membru doTERRA (dacă s-a înscris cu cel puțin 100 PV) să primească produsul promoțional de înrolare și este si modul în care un membru Diamond Club va primi puncte pentru înscrierea respectivă și pentru eventualele comenzi LRP, plasate de noul partener, pentru următoarele două luni (înscrierile din luna Aprilie sunt eligibile pentru o singura lună de puncte DC). Dacă portalul Diamond Club este utilizat pentru orice comandă care nu se încadrează în parametrii de înrolare Diamond Club, participarea Membrului Diamond Club va fi imediat încheiată și cardul de credit va fi taxat pentru produsul promoțional. În acest scop, solicităm ca procesul de înscriere prin portal să nu fie împărtășit cu alte persoane din echipa. Numai membrul Diamond Club va fi responsabil să introducă noile înscrieri online. Următoarele sunt produsele promoționale care vor fi oferite ca parte a programului Diamond Club oricărei comenzi de înrolare plasată de cei care îndeplinesc cerințele PV și de participare la eveniment:

Lună 100 PV enrolling order 400 PV enrolling order
Ianuarie* PastTense PastTense & Balance
Februarie Tangerine Tangerine & Spearmint
Martie Cedarwood Cedarwood & On Guard
Aprilie* Grapefruit Grapefruit & Deep Blue 5mL

 

*Pentru Norvegia următoarele produse vor fi disponibile:

  • Ianuarie: Console Touch (100 PV) sau Console Touch + Balance (400 PV)
  • Aprilie: Grapefruit (100 PV) sau Grapefruit + Geranium (400 PV)

În plus, persoanele care s-au înrolat prin Diamond Club și care și-au activat programul LRP în luna înrolării și au achitat o comandă LRP de min 100 PV în luna următoare înrolării, vor primi 25 de puncte bonus după ce comanda lor LRP o sa fie procesată. Aceștia vor primi, de asemenea, iar 25 de puncte, dacă și în a doua lună de la înrolare au achitat o comandă LRP de minim 100 PV.

Dacă inrolarea nu este introdusă prin portalul Diamond Club, atunci noul WA / WC nu este eligibil pentru promoțiile aferente; este responsabilitatea membrilor Diamond Club de procesa înrolarile prin portalul Diamond Club. Membrii Clubului Diamond sunt responsabili să-și instruiască gazdele și să le explice modul în care noii WA / WC vor primi produsele promoționale doar dacă noile înrolări sunt făcute de către membrul Diamond Club prin portal; incapacitatea de a instrui corect gazdele lor ar putea duce la pierderea punctelor Diamond Club.

Share Button