Včlanitve za kvalifikacijo 

Včlanitev, ki se upošteva pri kvalifikaciji, je vsaka včlanitev WA (Wellnes Advocate) ali WC (Wellnes Costumer), z naročilom za vsaj 100 PV, ki je rezultat predstavitve, kjer je član Diamond Club-a osebno sodeloval v predstavitvi*.  Novi član mora fizično prisostvovati na dogodku (webinarji, konferenčni klici, Skype srečanja in podobno SE NE UPOŠTEVAJO). Včlanitev mora biti izvedena preko spleta s strani člana Diamond club-a (preko Portala Diamond Club), v roku 3 delovnih dni od dogodka, da se upošteva pri skupnem številu včlanitev. Lokalni dogodki, na katerih član Diamond Club-a osebno sodeluje v predstavitvi, se prav tako upoštevajo pri včlanitvenih zahtevah. Nujno je, da se član Diamond Club-a osebno sreča z novim članom; brez izjem.

*Novi člani ne rabijo biti vpisani v osebno strukturo oz. »pod« člana Diamond Club-a, da se upoštevajo pri mesečni zahtevi 18 včlanitev.

Vnašanje včlanitev

  • Spletni portal Diamond Club
    Včlanitve za kvalifikacijo morajo biti vnešene preko Spletnega portala Diamond Club (portal je povezan s spletno stranjo Diamond Club-a), da se upoštevajo pri vzpodbudah Diamond Club-a in za mesečno zahtevo 18 včlanitev. Če včlanitev novega člana ni opravljena preko portala Diamond Club-a, potem novi WA ni upravičen do včlanitvene akcije. Obveznost člana Diamond Club-a je, da zagotovi, da so člani teama in gostitelji dogodkov seznanjeni s tem, da se preko spletnega portala vnašajo le nove včlanitve iz dogodkov Diamond Club-a s strani člana kluba IN da bodo novi člani upravičeni do Diamond Club akcije, ČE bodo vnešeni na pravilen način. Obveznost člana Diamond Club-a je, da se včlanitve izvedejo in vnesejo preko spletnega portala. V izogib zmedi in morebitnim zlorabam, ne učite članov teama, kako se vnaša preko spletnega portala.
  • Druge včlanitve
    Pričakujemo, da bodo člani Diamond Club-a zagotovili, da bo vsak posameznik, ki prisostvuje dogodku/srečanju in se želi pridružiti dōTERRI, vpisan pod osebo, ki ga je povabila na srečanje. Ni nujno, da je oseba, ki je novega člana povabila prisotna na srečanju, niti ni nujno, da je del teama člana Diamond Club-a, ampak člani Diamond Club-a morajo zagotoviti, da so novi člani vpisani pod WA, ki jih je priporočil. Če se ugotovi, da je član Diamond Cluba koga prepričal, da se pridruži pod drugo osebo, ne tisto, ki ga je povabila, bo takšen član Diamond Club-a diskvalificiran in s tem izgubil priložnost, da zaključi svojo zavezo in prejme s tem povezane dodatke. Vzdrževanje integritete programa je ključno za uspeh. Spremljanje predstavitve je ključno za uspeh v Diamond Club-u. Kadar je udeleženec na predstavitvi oseba, ki načeloma spada pod drugo ekipo, je potrebna posebna pozornost. Če na dogodku sodeluje oseba, ki spada pod drugo ekipo in se na dogodku ne odloči za včlanitev je potrebno naknado preveriti, kakšna je njena dokončna odločitev. Obveznost člana Diamond Cluba je, da se povabljeni posameznik včlani preko Portala Diamond Club-a. Preverbo o odločitvi naredi oseba iz druge ekipe, ki je bodočega člana WA povabila na dogodek, saj ni primerno, da bi organizator predstavitve v okviru Diamond Cluba pri povabljenem neposredno preverjal o njegovi odločitvi, če povabilo prihaja iz druge ekipe.

Včlanitvene akcije

Da se pri posameznikih vzbudi zanimanje za včlanitev kot WA neposredno na predstavitvi, organizirani v okviru Diamond Club-a, bo dōTERRA ponudila posebne akcijske izdelke. Novi člani se bodo vpisovali preko posebnega včlanitvenega portala na spletni strani DC. Včlanitev preko portala zagotavlja, da bodo novi člani ob izpolnjevanju pogojev (včlanitev z nakupom v vrednosti najmanj 100 PV), pridobili promocijski izdelek IN da bodo člani Diamon Club-a prejeli točke za včlanitev in od LRP naročila za naslednja 2 meseca (aprilske včlanitve bodo veljavne le za 1mesec LRP DC točk).  Če bo portal DC uporabljen za včlanitev, ki ne bo izpolnjevala pogojev za včlanitev po pravilih DC, bo Vaše sodelovanje v DC nemudoma prekinjeno in Vaša kreditna kartica bremenjena za znesek v vrednosti promocijskega izdelka. Zaradi tega Vas pozivamo, da načina včlanitve preko portala DC ne delite z ostalimi WA v vaši ekipi. Sami ste odgovorni za včlanitve preko portala. Za včlanitvena naročila, ki bodo izpolnjevala zahteve glede doseženih PV točk in dogodka, bodo kot posebna vključitvena akcija DC progama na voljo naslednji izdelki:

MESEC Včlanitveno naročilo za 100 PV Včlanitveno naročilo za 400 PV
Januar* PastTense PastTense & Balance
Februar Tangerine Tangerina & Zelena meta
Marec Cedarwood Cedra & On Guard
April* Grapefruit Grenivka & Deep Blue 5 ml

 

*Na Norveškem, bodo namesto zgoraj navedenih izdelkov na voljo:

  • Januar: Console Touch (100 PV) ali Console Touch + Balance (400 PV)
  • April: Grenivka (100 PV) ali Grenivka + Geranija (400 PV)

Člani, včlanjeni preko Diamond Club-a, ki bodo v naslednjem mesecu po včlanitvi oddali LRP naročilo za 100 PV ali več, bodo prejeli dodatnih 25 PV točk, ko bo naročilo sprocesirano. 25 PV točk bodo dobili tudi, ko bo sprocesirano njihovo drugo LRP naročilo za 190 PV ali več.

Če včlanitev ne bo vnešena preko spletnega portala DC, novi WA ne bo upravičen do vključitvene akcije; vnos prijave preko portala je obveznost člana DC.  Prav tako je obveznost člana DC, da gostitelje dogodka pripravi in jim pojasni, da lahko novi WA pridejo do posebne vključitvene akcije le, če bo njihovo prijavo osebno izvedel član DC preko portala. V kolikor bo prišlo do napake, se točke, pridobljene na takšen način, ne bodo upoštevale

Share Button